ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Κλάπηκαν μηχανήματα 19.000 ευρώ του Τμ. Αναπτύξεως Υδάτων - 'Πιάστηκε’ ο άνδρας που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος

ΚΥΠΡΟΣ: Κλάπηκαν μηχανήματα 19.000 ευρώ του Τμ. Αναπτύξεως Υδάτων - 'Πιάστηκε’ ο άνδρας που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος

Κλοπές που διαπράχθηκαν από τον Σεπτέμβριου του 2017 μέχρι και τον Ιούνιο του 2019 βρίσκονται προς εξιχνίαση με την σύλληψη τριών προσώπων, μετά από μαρτυρία.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Σημαντικό ρόλο στις έρευνες της Αστυνομίας ήταν το τελευταίο κτύπημα διάρρηξης, όπου στις 14/2/19 διέρρηξαν αποθήκες του Δασικού Σταθμού στο Γεφύρι Παναγιάς και κλάπηκαν εργαλεία και μηχανήματα αξίας 1,567 ευρώ.

Από το σημείο παραλήφθηκαν τεκμήρια και μετά από επιστημονικές εξετάσεις διαφάνηκε το DNA προσώπου, το οποίο τελεί υπό κράτηση. Σε κατάθεση του το εν λόγω πρόσωπο παραδέχθηκε ότι διέπραξε τις διαρρήξεις που χρονολογούνται από το 2017, ωστόσο δεν κατονομάζει τους συνεργούς του.  

Η Αστυνομία μετά από πληροφορία που έλαβε έφτασε στα χνάρια δύο αντρών, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της σπείρας, που σύμφωνα με την Αστυνομία υποδείκνυε τους στόχους στα άλλα πρόσωπα και αφού του παρέδιναν τα κλοπιμαία, ο ίδιος τους πλήρωνε.  

Να σημειωθεί ότι οι υπόλοιπες διαρρήξεις έγιναν τον Σεπτέμβριο 2017, τον Απρίλιο 2018, τον Οκτώβριο 2018 και τον Δεκέμβριο 2018 σε αποθήκες στο φράγμα Βυζακιάς, όπου κλάπηκαν εργαλεία και μηχανήματα του Τμήματος Ανάπτυξης Υδάτων συνολικής αξίας 19,000 ευρώ.  

Το ΤΑΕ Μόρφου, συνεχίζει τις έρευνες, ενώ υπό κράτηση μέχρι στιγμής βρίσκονται τρία άτομα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top