Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νεολαία με Προοπτική: 3 σύγχρονες προτάσεις»

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νεολαία με Προοπτική: 3 σύγχρονες προτάσεις»

Στα πλαίσια της υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής για τη Νεολαία και βασιζόμενος στις βασικές αρχές του στρατηγικού σχεδιασμού του, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Νεολαία με Προοπτική: 3 σύγχρονες προτάσεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 στις 18:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί μια δέσμη προγραμμάτων και έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση του ρόλου της νεολαίας, την προσφορά των απαραίτητων σύγχρονων υποδομών, γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και στην ενίσχυση της επικοινωνίας και της συμμετοχής της νεολαίας στη διαμόρφωση πολιτικών. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, απορρέει από τη διαχρονική πίστη του Οργανισμού Νεολαίας, στη δύναμη των νέων ανθρώπων του τόπου, επιδιώκοντας με κάθε ευκαιρία να θέτει τη νεολαία στο επίκεντρο των αποφάσεων που την αφορούν, καθιστώντας την παράλληλα μέρος των συζητήσεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τη σημερινή κοινωνία.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος και θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22 402602 και για δηλώσεις συμμετοχής να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.onek.org.cy.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE