«Κατά 75% υπογράφει στους Νετς ο Ίρβινγκ»

«Κατά 75% υπογράφει στους Νετς ο Ίρβινγκ»

Το Μπρούκλιν και οι Νετς είναι ο πιο πιθανός προορισμός του Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος αναμένεται να αφήσει τους Σέλτικς αυτό το καλοκαίρι.

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Σέλτικς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Fox Sports, Colin Cowherd, ο έμπειρος γκαρντ σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στο Μπρούκλιν και τους Νετς, δίνοντας ένα ποσοστό 75%.

«Ο Κάιρι Ίρβινγκ κλίνει κατά 75% να υπογράψει στους Μπρούκλιν Νετς», ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE