ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΤΑΕΙ… η Εθνική Ανδρών Κύπρου για Σκωτία – Το πρόγραμμα, η τηλεοπτική μετάδοση και το ενδιαφέρον για εισιτήρια

ΠΕΤΑΕΙ… η Εθνική Ανδρών Κύπρου για Σκωτία – Το πρόγραμμα, η τηλεοπτική μετάδοση και το ενδιαφέρον για εισιτήρια

Στην Σκωτία μεταβαίνει η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με την Εθνική ομάδα της χώρας το ερχόμενο Σάββατο. 

Πριν την αναχώρηση, έγινε προπόνηση στο ΓΣΖ με όλους τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Η αποστολή της Εθνικής μας αναμένεται να φτάσει στην Σκωτία τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ούρκο Πάρτο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Πέτρου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Μηνάς Αντωνίου, Ιωάννης Κωστή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Άντονι Γεωργίου, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

Την Πέμπτη η προπόνηση θα γίνει σε γήπεδο στην Γλασκώβη (Kilsyth Rangers JFC, 20:30 ώρα Κύπρου) και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με προπόνηση στο Hampden Park της Γλασκώβης το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου. Η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 (ώρα Κύπρου) ενώ θα προηγηθεί στις 20:30 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ομάδας.

Ο αγώνας Σκωτίας – Κύπρου (Σάββατο, 8 Ιουνίου) θα αρχίσει στις 21:45 ώρα Κύπρου (19:45 τοπική ώρα) με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Πολλοί συμπατριώτες μας που ζουν στη Μεγάλη Βρεττανία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Λεπτομέρειες για το πως μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια, εδώ: https://www.cfa.com.cy/Gr/news/37560


Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top