ΚΥΠΡΟΣ: Επιστρέφει η σκόνη στο νησί και ανεβαίνει η θερμοκρασία – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Επιστρέφει η σκόνη στο νησί και ανεβαίνει η θερμοκρασία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Πέμπτης 06/06 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 07/06 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά παντού λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ της Παρασκευής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.

Το Σάββατο 08/06, την Κυριακή 09/06 και τη ∆ευτέρα 10/06 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα.

Από το βράδυ του Σαββάτου δυνατό να παρατηρείται σκόνη, κυρίως στη µέση ατµόσφαιρα.

Το Σάββατο η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν την Πέμπτη και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευµα ήταν:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE