ΛΕΜΕΣΟΣ: Παίζει τη ζωή του «κορώνα-γράμματα» για ένα μεροκάματο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παίζει τη ζωή του «κορώνα-γράμματα» για ένα μεροκάματο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια λάθος κίνηση και θα έχανε τη ζωή του.

Χωρίς καμία ασφάλεια εκτελούσε εργασίες στον έκτο όροφο πολυκατοικίας θέτοντας τον εαυτό σου σε κίνδυνο.

Ο λόγος για άνδρα που θεάθηκε να εργάζεται σε πολυκατοικία, επιδιορθώνοντας το κτήριο.

Ο εν λόγω όμως εργάτης περπατάει στην άκρη του μπαλκονιού, το οποίο δεν έχει ούτε κάγκελα ή κάτι για να τον προστατεύσει.

Μια λάθος κίνηση ή ένα στραβοπάτημα και ο εν λόγω εργάτης θα βρισκόταν στο κενό.

Η πιο κάτω φωτογραφία «τραβήχτηκε» σε κτήριο στη Λεμεσό και στη συνέχεια κατέληξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή σελίδα, «I Love Cyprus PE».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE