ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για Χένινγκ Μπεργκ – «ΠΛΗΡΩΣΕ για να τον φέρει Κύπρο η Ομόνοια»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για Χένινγκ Μπεργκ – «ΠΛΗΡΩΣΕ για να τον φέρει Κύπρο η Ομόνοια»

Σε περίοπτη θέση και στα Νορβηγικά μέσα η αποχώρηση του Χένινγκ Μπεργκ από την Στάμπαεκ για λογαριασμό της Ομόνοιας. Θέμα συζήτησης το γεγονός ότι φεύγει μεσούσης της σεζόν αλλά και το ότι η Στάμπαεκ πήρε μια (μικρή) αποζημίωση για να τον αφήσει.

Ο 49χρονος Νορβηγός τεχνικός με προϋπηρεσία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) από την Ομόνοια ως ο εκλεκτός του Νεόφυτου Λάρκου για να κάτσει στον πράσινο πάγκο.

Στη Νορβηγία γίνεται θέμα για το γεγονός ότι αποχωρεί στην αρχή της σεζόν, αφήνοντας την ομάδα της Στάμπαεκ μετά από 8 αγωνιστικές στην προτελευταία θέση. Την περασμένη σεζόν κατάφερε να γλυτώσει την ομάδα του από τη διαβάθμιση όμως φέτος δεν άρχισε καλά την σεζόν.

Αυτό που σημειώνεται και μέσα από δηλώσεις παραγόντων της Στάμπαεκ είναι πως αν και έφυγε σε ένα χρονικό σημείο που το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, ο Μπεργκ είχε ενημερώσει άμεσα τη διοίκηση της Νορβηγικής ομάδας για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας.

«Η Ομόνοια είναι ένας σύλλογος που ποντάρει σε μένα και είμαι ενθουσιασμένος να συμμετέχω στο πρότζεκτ. Ανυπομονώ να βοηθήσω στην επιλογή παικτών, να δουλέψουμε και να παλέψουμε για τρόπαια», δήλωσε στην aftenposten.no ο Μπέργκ. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

«Πάω σε μια μεγάλη ομάδα και περιμένω πίεση, όπως υπήρχε και στη Λέγκια. Περιμένω μεγάλη πίεση λόγω και της αντιπαλότητας των ομάδων της Λευκωσίας» είπε στη συνέχεια ενώ ευχαρίστησε την Στάμπαεκ για τη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Σε άλλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας vg.no (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο γενικός διευθυντής της Στάμπαεκ, Jon Tunold αναφέρει πως η Στάμπαεκ έλαβε αποζημίωση για να αφήσει τον Μπεργκ, «δεν μιλάμε όμως για μεγάλα ποσά», επισήμανε στο τέλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top