LIFESTYLE

O Tommy Hilfiger μας δείχνει πώς να είμαστε ανεπιτήδευτα chic και αυτό το καλοκαίρι! (pics)

O Tommy Hilfiger μας δείχνει πώς να είμαστε ανεπιτήδευτα chic και αυτό το καλοκαίρι! (pics)

Το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Τώρα που η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει αισθητά, αλλά ευτυχώς οι ζέστες δεν έχουν «σφίξει» ακόμα, ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να διαμορφώνεις κατάλληλα την γκαρνταρόμπα σου για τη νέα σεζόν.

 



Η συμβουλή μας, είναι να ετοιμάσεις από πριν μία λίστα με όσα πραγματικά χρειάζεσαι, τα κομμάτια «πασπαρτού» δηλαδή, για να μην κάνεις άσκοπες αγορές που θα καταλήξουν μόνιμα πάνω σε μία κρεμάστρα.
Το σημαντικό είναι να αγοράσεις ρούχα που «μεταμορφώνονται» εύκολα και που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ.
Μετά από αρκετή έρευνα αγοράς, καταλήξαμε ότι όλα αυτά που χρειαζόμαστε για μία ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, βρίσκονται στη νέα γυναικεία συλλογή του Tommy Hilfiger!
Οι δημιουργίες του iconic Αμερικανού designer είναι ανεπιτήδευτα chic, άνετες, κομψές, κατάλληλες για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, στην απογευματινή μας βόλτα με τα παιδιά , για ένα κοκτέιλ με τις φίλες μας μετά τη δουλειά, αλλά και για τις καλοκαιρινές αποδράσεις μας το Σαββατοκύριακο στις παραλιακές πόλεις!
Αν ετοιμάζεις λοιπόν τη λίστα με τα απαραίτητα κομμάτια της καλοκαιρινής γυναικείας γκαρνταρόμπας, έχουμε να σου προτείνουμε τα εξής 5 SOS:

1. Το polo t-shirt: Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο και να το συνδυάσεις με ένα κλασικό cropped chino ή με το αγαπημένο σου denim. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

 


2.Το cotton πουκάμισο: Το ανδρόγυνο στυλ έχει μπει για τα καλά στη γυναικεία γκαρνταρόμπα τα τελευταία χρόνια και το «ανδρικό» πουκάμισο χαρίζει στυλ και σοφιστικέ διάθεση στις εμφανίσεις μας. Φόρεσέ το με ψηλόμεση βερμούδα ή με πλισέ φούστα και πολλά αξεσουάρ!

 

 

3. Το μίντι φόρεμα: Άνετο, αέρινο, σε παστέλ αποχρώσεις και ριγέ μοτίβα, το μίντι φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου ντουλάπα. Είναι ιδανικό για τα weekend getaways σου, ταιριάζει τέλεια με sleepers, εσπαντρίγιες και πλατφόρμες!


4. Το πουλόβερ: Πουλόβερ το καλοκαίρι; Φυσικά! Όσο η θερμοκρασία έξω ανεβαίνει, τόσο τα κλιματιστικά μετατρέπουν το γραφείο, τα εστιατόρια και τους δημόσιους χώρους σε… Βόρειο Πόλο! Καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου ένα ελαφρύ πουλόβερ ή ένα φούτερ που θα σε προστατεύει από τον παγωμένο αέρα του air condition! Άσε που θα το χρειαστείς και στις διακοπές σου, αφού συνήθως το βραδάκι κάνει ψύχρα!

 

 


5. Το μαγιό: Μπικίνι ή ολόσωμο, μονόχρωμο ή με prints δεν έχει σημασία! Το μαγιό είναι το πιο αγαπημένο «ρούχο» το καλοκαιριού και… ένα, δεν είναι ποτέ μα ποτέ αρκετό!

 

 

 

Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger S/S 2019 είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top