Η Χαριτίνη Ηλιάδου πουλάει κεράσια στην λαϊκή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Χαριτίνη Ηλιάδου πουλάει κεράσια στην λαϊκή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την έχουμε δει σε ρόλο ραδιοφωνικής παραγωγού, σε ρόλο δασκάλας, σε ρόλο παρουσιάστριας, σε ρόλο μοντέλου και σε ρόλο ηθοποιού. Τώρα η Χαριτίνη Ηλιάδου και στον ρόλο πωλητή κερασιών!

Η Χαριτίνη Ηλιάδου φαίνεται να έχει νοσταλγήσει τα παιδικά της χρόνια που πήγαινε στην λαϊκή αγορά. Τη Δευτέρα του κατακλυσμού η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός επέλεξε να θυμηθεί τα παλιά και να βρεθεί πίσω από τον πάγκο!

Η ίδια ανάρτησε φωτογραφία της σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δείτε την παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE