ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Άφησαν ηλικιωμένο 83 ετών σε φορείο γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι»- Έξω φρενών η κόρη του

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Άφησαν ηλικιωμένο 83 ετών σε φορείο γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι»- Έξω φρενών η κόρη του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/6 83χρονος ο οποίος την Κυριακή 16/6 είχε λιποθυμικό επεισόδιο καθώς και κάποια άλλα συμπτώματα.

Τον ηλικιωμένο άντρα μετέφερε στο κρατικό νοσηλευτήριο  ασθενοφόρο με την κόρη του να επικοινωνεί με την ιστοσελίδα μας αναφέροντας ότι από τις 15:00 το απόγευμα ο 83χρονος πατέρας της βρίσκεται σε ένα φορείο των πρώτων βοηθειών, αφού όπως της είπαν δεν υπάρχει θάλαμος και κρεβάτι για να κρατηθεί για νοσηλεία.

Όπως καταγγέλλει η 50χρονη τόσο αυτή όσο και ο πατέρας της πληρώνουν για να τους παρέχονται οι υπηρεσίες του ΓεΣυ και δεν περίμενε πως ο πατέρας της, που υποφέρει από πρόβλημα υγείας, δεν θα λάμβανε την απαιτούμενη περίθαλψη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, εδώ και τόσες ώρες ο πατέρας της δεν έχει φάει κάτι, μιας και το Τμ. Ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών δεν σιτίζει τους ασθενείς, ενώ δεν έλαβε ούτε η ίδια οδηγίες για το πως θα μπορέσει να πάρει στον πατέρα της ένα φλυτζάνι τσάι λόγω της κατάστασής του.

'Προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μη λυγίσω' είπε με τρεμάμενη φωνή στην ιστοσελίδα μας αφού η κατάσταση που έχει συναντήσει την έχει εξοργίσει.

Η ιστοσελίδα μας προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Τμ. Πρώτων Βοηθειών, ωστόσο οι τρεις κλήσεις μας δεν απαντήθηκαν ποτέ, ενώ την Τρίτη 18/6 αναμένεται να ζητήσουμε εκ νέου απαντήσεις γύρω από την καταγγελίας της κυρίας Γ.Δ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top