ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus γιορτάζει 191 χρόνια ιστορίας με 5 πλήρεις επιχορηγήσεις διδάκτρων

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus γιορτάζει 191 χρόνια ιστορίας με 5 πλήρεις επιχορηγήσεις διδάκτρων

Το University of Central Lancashire (UCLan UK) γιορτάζει 191 χρόνια ιστορίας και το Πανεπιστήμιο του στην Κύπρο, UCLan Cyprus, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιχορηγήσει*, βάσει κοινωνικο-οικονομικών κριτηρίων, πλήρως (100%) τα δίδακτρα σπουδών, για όλη τη διάρκεια φοίτησης, σε 5 νέο-εισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές, για τον Οκτώβριο 2019.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 και βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire του Ηνωμένου Βασιλείου που σημειώνει φέτος 191 χρόνια ιστορίας. Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να διεκδικήσετε μια από τις πέντε πλήρεις επιχορηγήσεις διδάκτρων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.
*Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στο www.uclancyprus.ac.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο 24 69 40 00 / 24 69 40 59 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών), από τις 09:00-17:00.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top