ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στρατηγική συνεργασία της VNK Capital με την ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στρατηγική συνεργασία της VNK Capital με την ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.

• Νέος CEO του ομίλου ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. ανέλαβε ο Δημήτρης Βιδάκης

Το 36% επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. απέκτησε η ιδιωτική επενδυτική εταιρεία VNK Capital, η οποία επενδύει σε κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες με σκοπό τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας. Στόχος των συνεργασιών της VNK Capital είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εξαγωγών έτοιμων γευμάτων, ενώ κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή ντολμά παγκοσμίως. Οι εξαγωγές, σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλον τον κόσμο, αντιπροσωπεύουν ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των εσόδων της.

Έχοντας διαγράψει μια πορεία μεγαλύτερη των 60 ετών, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. ξεχωρίζει για τον σεβασμό στην παράδοση της ελληνικής και της ευρύτερης μεσογειακής κουζίνας, την προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, την τήρηση των αυστηρότερων προτύπων για την ασφάλεια των τροφίμων και τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Ως απόδειξη της εξαιρετικής τους γεύσης, τα ντολμαδάκια ΠΑΛΛΙΡΟΙΑ έχουν βραβευτεί από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως το International Quality Institute των Βρυξελλών (Βραβείο Ανώτερης γεύσης) και το Fine Food της Αγγλίας (Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης).

Από την 1η Απριλίου νέος CEO της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, ο οποίος διαθέτει εμπειρία 30 χρόνων σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ξεκίνησε από την Unilever όπου, μεταξύ άλλων, διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής για την Ουγγαρία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Σερβία, τη Ρωσία, την Τσεχία και τη Σλοβακία, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε για την Coca-Cola Hellenic. Εκεί, από το 2006, κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα και ταυτόχρονα, τη θέση του Προέδρου των εταιρειών Τσακίρης και ΕΛΧΥΜ. Το 2011, ο κ. Βιδάκης άρχισε να συνεργάζεται με τον όμιλο ΚΟΡΡΕΣ, ως CEO του ομίλου και πλέον βρίσκεται στην ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε..

VNK Capital
Η VNK Capital είναι ιδιωτική επενδυτική εταιρεία, που επενδύει σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο τους, με σκοπό τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στις εταιρείες αυτές, μέσω καινοτόμων στρατηγικών και ευέλικτων χρηματοδοτικών σχημάτων, στοχεύοντας στην ανάπτυξή τους στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά κυρίως στις αγορές του εξωτερικού. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top