ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΡΟΦΙΛ της Πέτροκουμπ – Η πορεία, τα… 7 ονόματα και το ΑΣΤΕΡΙ της που θέλει προσοχή! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ΠΡΟΦΙΛ της Πέτροκουμπ – Η πορεία, τα… 7 ονόματα και το ΑΣΤΕΡΙ της που θέλει προσοχή! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το προφίλ της Πέτροκουμπ Χιντσέστι (FC Petrocub Hîncești) από την Μολδαβία, την οποία θα αντιμετωπίσει στον Α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ Λάρνακας. Ο πρώτος αγώνας 11 Ιουλίου θα γίνει στην Αρένα και στις 18 Ιουλίου η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για Μολδαβία και τον επαναληπτικό.

Η Petrocub-Hincesti από την Μολδαβία ιδρύθηκε το 1994 και τα χρώματα της είναι το μπλε, το μαύρο και το άσπρο. Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2018/19) τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση με 22 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές.

Δεν έχει κατακτήσει κάποιο εγχώριο τίτλο, ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε για πρώτη φορά την περσινή σεζόν όταν αποκλείστηκε από την Osijek Κροατίας (1-1, 1-2) στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι από το 1994 που ιδρύθηκε μέχρι και το 2015 άλλαξε 7 φορές όνομα (!) ενώ δεν μετρά κάποιον τίτλο πέραν από δύο πρωτιές στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της χώρας.

Ο προπονητής – Λίλιαν Ποπέσκου

Ο 45χρονος Μολδαβός Ποπέσκου με καριέρα σε πολλές ομάδες της χώρας ενώ και ως προπονητής εργάζεται σε ομάδες της Μολδαβίας από το 2006 μέχρι και σήμερα. Πέρασε μάλιστα και από τον πάγκο της Σέριφ Τιρασπόλ την σεζόν 2014-15 ενώ στην Πέτροκουμπ βρίσκεται από το 2017.

Related image

Το αστέρι – Βλάντιμιρ Άμπρος

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Βλάντιμιρ Άμπρος ξεχωρίζει στο ρόστερ της ομάδας καθώς βρίσκεται από το 2014 στην Πέτροκουμπ με 54 γκολ σε 105 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν σε 23 συμμετοχές είχε πετύχει 12 γκολ ενώ φέτος μετρά 9 συμμετοχές χωρίς γκολ. Μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή αλλά και ως επιθετικός.

Το γήπεδο

Η ομάδα της Μολδαβίας αγωνίζεται στο «Stadionul Orăşenesc», χωρητικότητας 2672 θεατών.

Image result for Stadionul Orăşenesc

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top