ΕΛΛΑΔΑ

Θηριωδία σε βάρος 19χρονης θύμα βιασμού- Νομίσματα στο γενετικό όργανο

Θηριωδία σε βάρος 19χρονης θύμα βιασμού- Νομίσματα στο γενετικό όργανο

Ενώπιον μιας θηριωδίας την οποία δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία στην Κρήτη, που εξετάζει υπόθεση βιασμού σε βάρος 19χρονης Ισλανδής από δύο Γερμανούς, που διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη (13/6).

Η 19χρονη τουρίστρια, βρισκόταν σε μπαρ της Κρήτης όταν γνώρισε δύο Γερμανούς ηλικίας 38 και 34 ετών και λίγη ώρα μετά, μετέβησαν σε σκοτεινό δρόμο, όπου την βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα, το Σάββατο (15/6).

Οι δράστες στη συνέχει έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με την άτυχη τουρίστρια να επιστρέφει σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο της και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, μέλη της οποίας λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο Γερμανούς, αναφέρει στις 18/6 το Πρώτο Θέμα.

Δημοσίευμα της ίδια ιστοσελίδας, την Τετάρτη (19/6), φέρνει στο φως της δημοσιότητας σοκαρίστηκες λεπτομέρειες, αφού βάσει της γυναικολογικής εξέτασης που υπεβλήθη η άτυχη 19χρονη, η δράστες δεν αρκέστηκαν στον κατ’ επανάληψη βιασμό της, αφού έφτασαν στο σημείο να τοποθετήσουν κέρματα και χαρτονόμισμα 5 ευρώ στο γενετικό όργανο του θύματος τους.

Πάντως, οι δύο συλληφθέντες, γράφει το δημοσίευμα, αρνούνται ότι γνώριζαν και ότι είχαν οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την 19χρονη, ενώ δεν βρέθηκε δείγμα DNA κατά τις ιατρικές εξετάσεις που υπεβλήθη το θύμα, αφού οι βιαστές χρησιμοποίησαν προφυλακτικά.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top