ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Έβγαζε ακατάλληλες φωτογραφίες την 5χρονη αδελφή της και τις πωλούσε

ΕΛΛΑΔΑ: Έβγαζε ακατάλληλες φωτογραφίες την 5χρονη αδελφή της και τις πωλούσε

Μπροστά σε μια αποτρόπαια πράξη βρίσκονται οι ελληνικές αρχές με την δράση μιας 19χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία που συνελήφθη σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα η εν λόγω 19χρονη από την Βουλγαρία διαπιστώθηκε, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι φωτογράφιζε γυμνή την 5χρονη ετεροθαλή αδελφή της και άλλα δυο 16χρονα κορίτσια και πουλούσε στο dark web (σκοτεινό διαδίκτυο) τις φωτογραφίες από 15 έως 20 ευρώ και τα βίντεο 30 ευρώ.

Με βάση τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο εξειδικευμένης ψηφιακής έρευνας στο εμφανές και στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web), εντοπίσθηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετέχει άγνωστη γυναίκα και 3 ανήλικα κορίτσια.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την 19χρονη κοπέλα η οποία κατά τις πρωινές ώρες της 12 Ιουνίου 2019 συνελήφθη βάση δικαστικού εντάλματος, αφού είχε προηγηθεί και έρευνα στην οικία της όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top