ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mίλησε για την Ομόνοια ο Μίχαελ Λούφτνερ – Οι πρώτες του δηλώσεις

Mίλησε για την Ομόνοια ο Μίχαελ Λούφτνερ – Οι πρώτες του δηλώσεις

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης, μίλησαν το νέο απόκτημα της Ομόνοιας, Μίχαελ Λούφτνερ αλλά και ο προπονητής της ομάδας από τη Δανία, Στάλε Σολμπάκεν με την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά: 

Οι δηλώσεις του προπονητή: 

«Ο Μίχαελ έχει εργαστεί σκληρά και επαγγελματικά για να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του και έχει φτάσει τώρα σε σημείο όπου πρέπει να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες για να φτάσει το 100 τοις εκατό. Θα είναι δύσκολο για την Κοπεγχάγη με τον ανταγωνισμό που έχουμε τώρα και γι ‘αυτό η λύση του δανεισμού ήταν η ιδανικότερη επιλογή για όλους. Παράλληλα θα έχει προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ στην Κύπρο, που είναι εξειδικευμένος προπονητής που δουλεύει με τις ίδιες τακτικές στην άμυνα, όπως εμείς. Η συμφωνία έχει νόημα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Ο Μίχαελ είναι ένας νέος παίκτης που πέρασε πολλές δυσκολίες από την αρχή και είναι θετικό ότι τώρα που έχει την ευκαιρία για μια νέα αρχή, σε ένα νέο περιβάλλον όπου θα παρακολουθούμε την πορεία του»

Oι δηλώσεις του ο Μίχαελ Λούφτνερ: 

«Η αντιμετώπιση που είχα από την Κοπεγχάγη κατά τη διάρκεια του τραυματισμού ήταν πολύ καλή και τώρα ήρθε η ώρα να πάρω αγώνες στα πόδια μου για να επιστρέψω και να εξελιχθώ. Έχω ακόμα πολλά να μάθω ως ποδοσφαιριστής και αυτή είναι μια νέα καλή εμπειρία, από την οποία μπορώ να πάρω πολλά καλά πράγματα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω στην Ομόνοια και τώρα αυτό που θέλω είναι να παίξω και πάλι το ποδόσφαιρο μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top