Παρουσία Κίρζη, Γλυκή και Κιννή η προπόνηση του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρουσία Κίρζη, Γλυκή και Κιννή η προπόνηση του Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Ολοκληρώθηκε χωρίς οποιοδήποτε απρόοπτο η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (27/06) η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη και των αντιπροέδρων κ. Αντώνη Γλυκή και κ. Φάνου Κιννή.

Όλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σε πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (28/06)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE