ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nα μην ΓΙΝΕΙ σαν… τον Γκόμες! Μπήκε ΟΡΟΣ για τον Άλβες

Nα μην ΓΙΝΕΙ σαν… τον Γκόμες! Μπήκε ΟΡΟΣ για τον Άλβες

Μπαίνει και βγαίνει κόσμος στα γραφεία της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας. Βγάζει τη μια φωτογραφία μετά την άλλη, ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου, με τα νέα αποκτήματα.  

Χθες… πόζαραν δίπλα του, οι Πορτογάλοι Γκόμες και Άλβες. Διευκρινίζεται ότι για τον δεύτερο, τον 24χρονο εξτρέμ, μπήκε όρος να μην ισχύσει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε, σε περίπτωση που δεν… δείξει «πράγματα» στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Το ζήτημα στην Ομόνοια του Παπασταύρου, είναι να μάθουν από τα λάθη τους. Να μην έλθουν κάμποσοι παίχτες-παλτά και να πληρώνουν (πάλι) τα μαλλιοκέφαλα τους, για αποζημιώσεις (χθες έφυγε κι ο Μεχίας, λογικά με το αζημίωτο).

Για τους τρεις στόχους της Ομόνοιας του 2019-20, είχε μιλήσει πρόσφατα ο Λάρκου, κατά τη συνέντευξη τύπου παρουσίασης του Μπέργκ.

Σε σχέση με τον άνθρωπο που «χτίζει» το πράσινο οικοδόμημα, αυτό που του… εύχονται πολλοί, είναι να μην εξελιχθεί σε νέο Γκόμες. Τα «διπλώματα» του τελευταίου, αποδείχθηκαν… παλιόχαρτα στα κυπριακά δεδομένα.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top