ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φούρνοι Ζορπάς: Νέα Vegan Φουρνιστά με χωριάτικο φύλλο. Απόλαυση… εμπνευσμένη από τη φύση!

Φούρνοι Ζορπάς: Νέα Vegan Φουρνιστά με χωριάτικο φύλλο. Απόλαυση… εμπνευσμένη από τη φύση!

Οι Φούρνοι Ζορπάς, έχοντας πάντα σαν κύριο άξονα την καινοτομία και την ποιότητα, υποδέχτηκαν το καλοκαίρι με 2 νέα vegan φουρνιστά, εμπνευσμένα από τη φύση.

-Μανιταρόπιτα με φυτικό τυρί και λάδι τρούφας: ζυμωμένη με φρέσκα διαλεγμένα ζουμερά μανιτάρια, αυτή η μανιταρόπιτα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Η προσθήκη του λαδιού τρούφας, αυτού του εξαιρετικά εκλεπτυσμένου υλικού της γαστρονομίας, εκτός από τη συναρπαστική γεύση που της χαρίζει, είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι στους Φούρνους Ζορπάς αρέσει το καλό φαγητό και θέλουν να σας προσφέρουν μόνο το καλύτερο. -Πίτα με λαχανικά και φυτικό τυρί: με αρακά, καλαμπόκι, καρότο, φυτικό τυρί και αρώματα από άνηθο και μαϊντανό, σε αυτή τη γεμάτη χρώμα και γεύση πίτα, πρωταγωνιστεί το άρωμα της μεσογείου και θα εκπλήξει ευχάριστα κάθε ουρανίσκο.


Μπορείτε να τα απολαύσετε ως κυρίως ή ενδιάμεσο γεύμα και είναι κατάλληλα για όσους επιλέγουν να ακολουθούν το μονοπάτι της χορτοφαγίας, αλλά και αυτούς που αν και δεν μοιράζονται την ίδια ιδεολογία, αγαπούν τις αγνές γεύσεις και βρίσκουν ενδιαφέρον αυτή τη διαφορετική προσέγγιση στη μαγειρική και την αρτοποιία.


Η αυθεντικότητα και η απλότητα που χαρακτηρίζει τα 2 αυτά νέα vegan φουρνιστά, είναι στοιχεία που υπάρχουν στο DNA των Φούρνων Ζορπάς και όπως σε όλα τους τα προϊόντα, μπορείς σχεδόν να γευτείς την αγάπη και τη φροντίδα με την οποία ζυμώθηκαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top