Ετοιμάζουν Ποτέ για βασικό

Ετοιμάζουν Ποτέ για βασικό

Δυο παιχνίδια μακριά από την νίκη είναι πολλά για την Ομόνοια και ο αγώνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 Οι Ποτέ και Φοφανά είναι απόλυτα έτοιμοι πλέον και η συμμετοχή τους είναι μάλλον σίγουρη στο αρχικό σχήμα της Κυριακής κάτι που θα κάνει ασφαλώς την ομάδα της Ομόνοιας δυνατότερη. Η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στηρίζει πολλά στην καλή παρουσία και του Σκέμπρι και πιστεύει πως μαζί με τον Ποτέ θα είναι ένα πολύ καλό δίδυμο.

Από την άλλη αυτό που θέλει η τεχνική ηγεσία είναι και η αμυντική γραμμή να βελτιωθεί , καθώς η καλή πορεία και στα προηγούμενα παιχνίδια είχε στηριχθεί στην αμυντική γραμμή. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE