ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Η Βρετανίδα θα σταθεί απέναντι από τους 12 υπόπτους για αναγνώριση - «Τα βίντεο δείχνουν την αθωότητά μας»

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Η Βρετανίδα θα σταθεί απέναντι από τους 12 υπόπτους για αναγνώριση - «Τα βίντεο δείχνουν την αθωότητά μας»

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες γύρω από την υπόθεση βιασμού 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα, με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για αναγνώριση των υπόπτων, καθώς και για βίντεο στα οποία οι κατηγορούμενοι στηρίζουν την αθωότητα τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Times Of Israel, οι έρευνες από την Αστυνομία Κύπρου σχετικά με την υπόθεση συνεχίζονται, ενώ νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι οι 12 ύποπτοι Ισραηλινοί αναμένεται να προχωρήσουν με διαδικασία αναγνωριστικής παράταξης.

Έτσι, η 19χρονη Βρετανίδα θα κληθεί να παρουσιαστεί απέναντι από τους 12 υπόπτους, τους οποίους κατηγορεί για τον ομαδικό βιασμό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, και να προχωρήσει στην αναγνώρισή τους.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο ένας εκ των 12 νεαρών που είναι και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές που διήρκεσε επτά και πλέον ώρες.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης αναφέρει σε δηλώσεις του, στα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ, ότι ως σημαντική εξέλιξη κρίνονται τα βίντεο στα κινητά των τριών βασικών υπόπτων, τα οποία καταδεικνύουν ότι δεν τίθεται ,σύμφωνα με τον ισχυρισμό τους, ενδεχόμενο βιασμού της νεαρής.

Όσον αφορά τα τεκμήρια που έχει συλλέξει η Αστυνομία μέχρι στιγμής, τόσο τα αποτελέσματα της διαδικασίας ταυτοποίησης, όσο και τα δείγματα DNA που έχουν ληφθεί από τη σκηνή μαζί με ολόκληρο το υλικό της φερόμενης επίθεσης, θα δώσει απαντήσεις στις έρευνες, από τις οποίες θα εξαρτηθούν και τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top