ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ώρες αγωνίας πέρασαν 12χρονος και 10χρονος– Παγιδεύτηκαν σε βραχώδη περιοχή

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ώρες αγωνίας πέρασαν 12χρονος και 10χρονος– Παγιδεύτηκαν σε βραχώδη περιοχή

Η περιπέτεια των δύο ανήλικων είχε αίσιο τέλος αφού διασώθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ανακοίνωση της Δύναμης αναφέρει ότι  η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/7 στις 16.17 για διάσωση ζωής σε βραχώδη περιοχή στο Κάππαρη στον Πρωταρά, παρά την παραλία της Μ.Μ.Α.Δ.

Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Δύο παιδάκια 10 και 12 ετών αντιστοίχως διασώθηκαν με την χρήση ειδικής διασωστικής εξάρτησης και σχοινιών από απόκρημνη περιοχή και αφού μεταφέρθηκαν στο ύψος του εδάφους παραδόθηκαν στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE