ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οζερσάι: «Είμαστε αποφασισμένοι για εξελίξεις σε σχέση με τα Βαρώσια»

Οζερσάι: «Είμαστε αποφασισμένοι για εξελίξεις σε σχέση με τα Βαρώσια»

Ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στα Βαρώσια και είπε ότι η «κυβέρνηση» είναι έτοιμη για εξελίξεις σε σχέση με το άνοιγμα της κλειστής πόλης.

Όπως έγραψε, από το πρωί της Πέμπτης 25/07 η «ομάδα καταγραφής» στην κλειστής πόλης των Βαρωσίων μπήκε στην περιοχή και ξεκίνησε επιτόπιες εργασίες.

Ανέφερε ότι μετά από 45 χρόνια, για πρώτη φορά, μια τόσο μεγάλη αντιπροσωπεία άρχισε τη διερεύνηση στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι παράλληλα με τη γραφειακή δουλειά θα συνεχιστούν οι επιτόπιες έρευνες σε επίπεδο «ομάδας καταγραφής» με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων που θα προστεθούν στην ομάδα από διαφορετικά ιδρύματα τις επόμενες ημέρες.

Είπε επίσης ότι η «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους θα συνεχίσει με σοβαρότητα τη μελέτη της στο θέμα σύμφωνα με την απόφαση που έχει λάβει.

Ο κ. Οζερσάι ανέφερε ακόμα ότι είναι αποφασισμένοι για εξελίξεις στην περιοχή που όπως είπε «έγινε σύμβολο του στάτους κβο».

 «Μπορεί και πρέπει να δοθεί μια νέα πνοή τόσο στην Αμμόχωστου, τα Βαρώσια όσο και στην Κύπρο γενικότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της «επιτροπής» και όλους όσοι παρακολούθησαν και συνέβαλαν στις εργασίες παρά τον καύσωνα και τον ήλιο», είπε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top