ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Αγανακτισμένοι οι εργαζόμενοι των Γενικών Νοσοκομείων - «Διπλοβάρδιες για να στηρίξουν το σύστημα»

ΚΥΠΡΟΣ: Αγανακτισμένοι οι εργαζόμενοι των Γενικών Νοσοκομείων - «Διπλοβάρδιες για να στηρίξουν το σύστημα»

Φανερά αναστατωμένοι και ενοχλημένοι παρουσιάζονται αρκετοί εργαζόμενοι των Γενικών Νοσοκομείων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αναρτήσεις «φωτιά».

Απ’ ότι φαίνεται παρά τις επανειλημμένες στάσεις εργασίας των εργαζομένων από τα κρατικά νοσηλευτήρια, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, οι ελλείψεις και οι δυσαρέσκειες, σύμφωνα με τους ιδίους, συνεχίζουν να υπάρχουν.

Μέσα από διάφορες ομάδες στο Facebook, παρακολουθάμε αρκετά συχνά, διάφορες αναρτήσεις οι οποίες περιγράφουν τις συνθήκες που επικρατούν ανάμεσα στο προσωπικό των νοσοκομείων.

Αυτή τη φορά, ένας από τους χρήστες κάνει λόγο για «διπλοβάρδιες», που πολλοί από τους εργαζομένους καλούνται να εκτελέσουν, λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και λάθος διαχείρισης.

«Οι υπάρχοντες εργαζόμενοι καλούνται πλέον να κάνουν διπλοβάρδιες «για να στηρίξουν το σύστημα», πατώντας στην οικονομική στήριξη του εισοδήματος τους και αυτό φυσικά όσο υπάρχουν λεφτά προς διάθεση, στην πορεία γίνεται αλλαγή πλεύσης με αποτέλεσμα να γίνεται χρέωση ωρών σε ανάπαυση (ρεπό) και φυσικά χωρίς να γίνεται λόγος πότε δίνονται αυτές, αρκετές από τις οποίες εξαφανίζονται δια μαγείας», αναφέρει ο εν λόγω χρήστης.

Στην συνέχεια, ο ίδιος κάνει λόγο για «ένα φαύλο κύκλο στο όνομα της υπό στελέχωσης και της κακοδιαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού»,  την αύξηση του όγκου εργασίας ης βάρους του απλού εργαζομένου.

Φανερά ενοχλημένος τονίζει ότι «για ακόμα μια φορά οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων θέλουν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη προσωπικού, στην πλάτη όσων απόμειναν να εργάζονται», προκαλώντας αξιοσημείωτα ερωτηματικά με τα οποία αρκετοί άλλοι χρήστες – εργαζόμενοι, συμφώνησαν μαζί του.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top