ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΥΛΗ: Με καθυστέρηση η Ολομέλεια - Αποφασίζονται οι αναπομπές

ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΥΛΗ: Με καθυστέρηση η Ολομέλεια - Αποφασίζονται οι αναπομπές

Στις 11:40 και όχι στις 10:30 της Δευτέρας 29/07 ξεκίνησε η έκτακτη ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η έκτακτη Ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα 27/7, λόγω καθυστέρησης των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Επιτροπές που τελείωσαν γύρω στις 11:00 και στη συνέχεια τα κόμματα συζήτησαν στις Κοινοβουλευτικές τους Ομάδες.

Η Ολομέλεια ξεκίνησε και μετά ήρθε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ καθώς συνεδρίαζε για να λάβει τις αποφάσεις της για τις αναπομπές του Προέδρου.

Όσον αφορά την αναπομπή του Προέδρου Αναστασιάδη, του περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμου, εκείνη εγκρίθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Για την αναπομπή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του νόμου για αναστολή των εκποιήσεων, ζητήθηκε αναβολή από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, Άγγελο Βότση, για την οποία δεν έγινε ενστάση και εγκρίθηκε με 31 υπέρ και 17 κατά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE