ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Να κάνουν το καθήκον τους…

ΑΠΟΕΛ: Να κάνουν το καθήκον τους…

Ο κόσμος στις κερκίδες ετοιμάζει δυναμική παρουσία. Έχουν προπωληθεί πέραν των 4.000 εισιτηρίων ενώ υπάρχουν και πέραν από 8.000 διαρκείας.

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Φινκ καλούνται να τα δώσουν όλα, να ξεπεράσουν ακόμη και τα όρια τους για να εξασφαλίσουν ένα αποτέλεσμα που θα δώσει δυναμική στην ομάδα.

Στον ΑΠΟΕΛ, όλα αφορούν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Μια εντός έδρας αποστολή που θα είναι δύσκολη, αλλά παράλληλα είναι μια ευκαιρία για να περάσει η ομάδα ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στις προπονήσεις ο Φινκ δοκιμάζει αρκετά πράγματα και με τις απουσίες να είναι αρκετές, ακόμη δεν έχει κατασταλάξει στο πλάνο και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει. Σημαντική η απογευματινή προπόνηση για την ετοιμότητα του Καρλάο.

Το ιδανικό σενάριο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να κερδίσει τον Απόλλωνα και να ανεβεί μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν έρθουν οι τρεις βαθμοί για την ομάδα του Φινκ, θα δώσουν τεράστια δυναμική για τη συνέχεια.

Το δεδομένο για το ντέρμπι είναι ένα. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του με την μαζική του παρουσία στις κερκίδες και οι παίκτες καλούνται επίσης, όσοι αγωνιστούν στο ματς να τιμήσουν την φανέλα και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top