ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΚ: Ο κόσμος δίνει το σύνθημα

ΑΕΚ: Ο κόσμος δίνει το σύνθημα

Με στόχο τη νίκη η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Μασάνα νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και είναι αμφίβολος ενώ ατομικά προπονείται ο Ατέμπα. Λαρένα και Κολαούτι επέστρεψαν στις προπονήσεις και υπολογίζονται κανονικά.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες και θα αποκτήσει δυναμική για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Από σήμερα το απόγευμα τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τους φίλους της ΑΕΚ. Όπως έχει γίνει γνωστό, θα φιλοξενηθούν στην κεντρική κερκίδα του «Αμμόχωστος». Ο κόσμος δίνει το σύνθημα και αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην αναμέτρηση.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top