ΕΛΛΑΔΑ

Αγγίζει τον τίτλο ο Ολυμπιακός! «Καθάρισε» και τον Αστέρα Τρίπολης

Αγγίζει τον τίτλο ο Ολυμπιακός! «Καθάρισε» και τον Αστέρα Τρίπολης

Με γκολ των Τσόρι Ντομίνγκες και Φορτούνη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και αυξάνει τις πιθανότητες του για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον στο +6 από τον Παναθηναϊκό ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Ντομίνγκες άνοιξε νωρίς στο σκορ αφού είδε δίχτυα στο 13΄ της αναμέτρησης.

Ο Φορτούνης στο 83ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ενώ δοκάρι είχε ο Χάρα.   

Το ματς…

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό όταν ο Αφελάι έβγαλε την σέντρα και ο Ντομίνγκες με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα. Ήταν το 10ο φετινό γκολ του Αργεντινού.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 29΄ εκφράζει παράπονα για οφ σάιντ του Μάσα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 40ο λεπτό με κεφαλιά του Αφελάι να περνάει έξω. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μποτία να επιχειρήσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Στην επανάληψη ο Αστέρας είχε ευκαιρία στο 66΄ με τον Ιγκλέσιας να ισοφαρίσει, με τον Περέιρα να προχωρεί σε διορθωτικές κινήσεις στην ενδεκάδα και τους Σιόβα και Χάρα να έχουν μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Χάρα μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φορτούνης στο 83΄, ενώ προηγήθηκε η προσπάθεια του Ντοσεβί. Δραστήριος ο Μπενίτες που είχε ευκαιρίες να σκοράρει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μασουακού, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (56 Εντινγκά), Ντομίνγκες (65 Μπενίτες), Αφελάι (56 Φορτούνης), Ντοσεβί, Χάρα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης (68 Μπαντιμπανγκά), Τσοκάνης, Ιγκλέσιας,Μουνάφο (79 Φερνάντεθ) , Ρόλε, Μάσα, Μπαράλες (86 Σκούρτης)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top