ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Έτοιμη η Κύπρος να συνδράμει στην κατάσβεση της φωτιάς

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Έτοιμη η Κύπρος να συνδράμει στην κατάσβεση της φωτιάς

Την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει στην κατάσβεση της φωτιάς που μαίνεται στην Εύβοια, εξέφρασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης στον Έλληνα Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ο κ. Σαββίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως είχε το απόγευμα της Τρίτης 13/08 τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Χρυσοχοϊδη. "Του εξέφρασα την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Με ευχαρίστησε και μου είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται κάτι και θα επικοινωνήσει μαζί μου είτε απόψε είτε αύριο το πρωί για να μου πει", πρόσθεσε.

Σημείωσε πως ο κ. Χρυσοχοϊδης "βλέπει ότι πιθανόν να χρειαστούν επίγειες δυνάμεις. Ήδη έδωσα εντολές στην Πυροσβεστική, και η Πυροσβεστική σε συνεννόηση με το Τμήμα Δασών και την Πολιτική Άμυνα ετοιμάζουν μια δύναμη που αν χρειαστεί θα τη στείλουμε", ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE