ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματίας Πογκμπά: «Ο αδερφός μου δεν αξίζει 200 εκατομμύρια»

Ματίας Πογκμπά: «Ο αδερφός μου δεν αξίζει 200 εκατομμύρια»

Στην αξία του Πολ Πογκμπά και στο… «τρελό» ποσό με το οποίο κοστολογείται ο Γάλλος αναφέρθηκε με δηλώσεις ο αδερφός του, Ματίας Πογκμπά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως τα 200 εκατομμύρια που θέλει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι «τρελά» λεφτά για έναν παίκτη.

Ρεαλιστικός για το… «σίριαλ» που κρατάει εδώ και καιρό μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Πολ Πογκμπά, εμφανίστηκε ο αδερφός του Γάλλου μέσου, Ματίας!

Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην ισπανική Μαντσέγκο, με δηλώσεις που πραγματοποίησε στην ισπανική τηλεόραση για τον αδερφό του αναφέρθηκε στην αξία του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας πως τα 200 εκατομμύρια που φημολογείται πως θα δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης γι’ αυτόν είναι «τρελά» λεφτά για έναν παίκτη κι δεν τα αξίζει.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Πογκμπά είπε τα εξής:

«Ο αδερφός μου δεν αξίζει 200 εκατομμύρια, αλλά έτσι είναι το μεταγραφικό παζάρι σε αυτό τον καιρό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει ακόμα πιο πολλά λεφτά, είμαι σίγουρος, αλλά τα 200 εκατομμύρια είναι «τρελό» ποσό για έναν παίκτη

Πηγή: England365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top