ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες μπούκαραν σε οικία – Λεία πέραν των 7.000 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες μπούκαραν σε οικία – Λεία πέραν των 7.000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, μετέβη την Τετάρτη (21/08), σε Αστυνομικό Σταθμό στην Πάφο και κατήγγειλε ότι κλάπηκε περιουσία από την οικία του.

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, διαφάνηκε η παραβίαση στην πόρτα της οικίας, ενώ οι δράστες έκλεψαν τρία ρολόγια μεγάλης αξίας. Συγκεκριμένα μόνο η αξία του ενός εκ των τριών ανέρχεται στα 5,200 ευρώ, ενώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται γύρω στις 7.100 ευρώ.

Οι έρευνες για εμτοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται.

Την εν λόγω υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE