Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλάει για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλάει για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά

Για τον αγώνα της με τα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και το αίσθημα μοναξιάς μίλησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μία σπαρακτική ανάρτησή της στο Instagram.

Η 37χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της και παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

«Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζετε» έγραψε.

Παράλληλα εξήγησε ότι τώρα πρόκειται να «αφήσει τους haters να την μισούν».

«Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι!!! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη!!!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE