Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Τον 50χρονο εντόπισαν γύρω στις 8.15. το πρωί της Κυριακής, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να κυνηγά με δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο σε απαγορευμένη για κυνήγι περιοχή, στο έδαφος του χωριού Άγιος Γεώργιος Μαμωνιών, στην επαρχία Πάφου.
Αυτός κλήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου καταγγέλθηκε με το εξώδικο χρηματικό πρόστιμο των 2000 ευρώ για το αδίκημα που αυτός φέρεται να διέπραξε.
Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, ο 50χρονος δεν κατείχε σε ισχύ άδεια κατοχής του εν λόγω κυνηγετικού όπλου, το οποίο παραλήφθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ως τεκμήριο.
Εναντίον του διερευνάται υπόθεση μεταφοράς κυνηγετικού πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια κατοχής.
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




