ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά ανάμεσα σε Καντού και Σούνι

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Υπό έλεγχο η φωτιά ανάμεσα σε Καντού και Σούνι

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής (25/8) ξέσπασε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε μεταξύ των χωριών Καντού και Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν συνολικά πέντε στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες με την πυρκαγιά να έχει τεθεί υπό έλεγχο η ώρα 18.20.

Συνέδραμαν επίσης στην κατάσβεση δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

Οι άνεμοι έπνεαν στην περιοχή και το δύσβατο του εδάφους δυσκόλεψαν το έργο της πυρόσβεσης.

Η φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 8 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και κωνοφόρα δέντρα .

Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. Επίπρόσθετα θα παραμείνουν δυνάμεις κατά την διάρκεια της νύκτας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE