ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Volkswagen παρουσιάζει έκδοση Cabriolet για το νέο T-Roc

H Volkswagen παρουσιάζει έκδοση  Cabriolet για το νέο T-Roc

Η Volkswagen δίνει νέα πνοή στην κατηγορία των SUV με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου T-Roc Cabriolet.

Μια έκδοση που προσελκύει ακόμα περισσότερους αγοραστές για το δημοφιλές SUV, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο lifestyle στην κατηγορία αυτή.
Πρόκειται για το πρώτο crossover cabriolet στην κατηγορία compact και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα μοναδικά χαρακτηριστικά των SUV οχημάτων με την εμπειρία οδήγησης ενός καμπριολέ αυτοκινήτου.


Ακολουθώντας την παράδοση των Beetle και Golf, το T-Roc Cabriolet διαθέτει και αυτό μια κλασική μαλακή οροφή που μεταμορφώνει το αυτοκίνητο σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα. Παράλληλα, μπορεί να ανοίξει και να κλείσει ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση, σε ταχύτητες μέχρι 30 χιλιομέτρων την ώρα ενώ ξεκλειδώνει και κλειδώνει ηλεκτρομηχανικά.


Το γερμανικό εργοστάσιο εφοδίασε το T-Roc Cabriolet με τα ειδικά συστήματα ασφαλείας για ανοικτά αυτοκίνητα προστατεύοντας τους επιβάτες σε περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου. Το σύστημα αυτό εκτοξεύει τον μηχανισμό προς τα επάνω στην περιοχή των πίσω προσκέφαλων μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Επιπλέον, το T-Roc Cabriolet έχει σχεδιαστεί με ενισχυμένο πλαίσιο ανεμοθώρακα και άλλες κατασκευαστικές τροποποιήσεις για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια.
Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των επιπέδων εξοπλισμού 'Style' και 'R-Line'. Το πρώτο εστιάζεται στο σχεδιασμό και την ατομική αίσθηση ενώ το πακέτο προδιαγραφών R-Line διαθέτει ένα καθαρά σπορ προσανατολισμό. Με το προαιρετικό σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς (MIB3), το Cabriolet είναι μόνιμα συνδεδεμένο - επιτρέποντάς του να προσφέρει εντελώς νέες υπηρεσίες και λειτουργίες. Το νέο σύστημα διαθέτει μια ηλεκτρονική μονάδα σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκληρωμένου συστήματος eSIM που θα του επιτρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο.


Στο χώρο των κινητήρων θα είναι εφοδιασμένο με δύο αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες με ισχύ 113 και 148 ίππων και δύο βενζινοκινητήρες. Ο πρώτος θα είναι ο τρικύλινδρος 1.0 λίτρων με ισχύ 113 ίππους ενώ 150 ίππους θα αποδίδει ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.5 λίτρων. Το μοντέλο θα μπορεί να παραγγελθεί τόσο με χειροκίνητο εξατάχυτο κιβώτιο όσο και με ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.


Η επίσημη παρουσίαση του νέου T-Roc Cabriolet θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου ενώ η διάθεση του στις αγορές υπολογίζεται την άνοιξη του 2020.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top