Ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Βαλεντίν Ρομπέρζ

Ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Βαλεντίν Ρομπέρζ

Κακόβουλη ενέργεια από άγνωστους στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/8) άγνωστοι που έφεραν στο κεφάλι τους κράνη, έσπασαν τζάμι στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή.

Ο 32χρονος Γάλλος, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες και εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Θυμίζουμε ότι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού όσον αφορά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού παρά το ότι βρίσκεται στο ρόστερ του Απόλλωνα, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ομόνοια Λευκωσίας, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της 31ης Αυγούστου, η οποία είναι η τελευταία ημέρα μεταγραφών στην Κύπρο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE