Φεύγει ο Μέρτενς!

Φεύγει ο Μέρτενς!

Η φετινή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία χρονιά του Βέλγου στους Παρτενοπέι, αφού δε θα του προταθεί νέο συμβόλαιο.

Υπέγραψε το 2013, εκτινάχθηκε με τον Μαουρίτσιο Σάρι μετά την αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγουαΐν και είναι πλέον ο 2ος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι με 110 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος του Ντρις Μέρτενς είναι να περάσει τον Μάρεκ Χάμσικ (121) και όλα δείχνουν ότι θα έχει μόνο τη φετινή σεζόν στη διάθεση του, αφού οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου είναι πολύ λίγες. Οι Παρτενοπέι δε δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν νέο στον 32χρονο Βέλγο, ο οποίος έχει ήδη προτάσεις από Κίνα, ΗΠΑ αλλά και την πατρίδα του (Αντερλεχτ).

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE