Κλείδωσε την κοπέλα του έξω από το σπίτι και απειλούσε αστυνομικούς με τα όπλα του - VIDEO

Κλείδωσε την κοπέλα του έξω από το σπίτι και απειλούσε αστυνομικούς με τα όπλα του - VIDEO

Ένα ανέμελο απόγευμα Κυριακής, θα έμελλε να «διατάρασε τα νερά» της γειτονιάς στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί Lawrence και Barry, έλαβαν κλήση από κοπέλα πως ο σύντροφός της την κλείδωσε έξω από το ίδιο της το σπίτι.

Οι δυο αστυνομικοί, μετέβησαν στο Princeton Road του DeLand, όπου βρήκαν τις πόρτες κλειστές και τον Howard Coleman να αρνείται να εξέλθει από την οικία ή να ανοίξει τις πόρτες.

Ενώ ο ένας εκ των δυο αστυνομικών προσπάθησε να μιλήσει μαζί του για να βγει έξω, ο νεαρός πρόταξε στους αστυνομικούς δυο πιστόλια.

Άμεσα οι αστυνομικοί καλύφθηκαν, άρπαξαν τα αυτόματα τυφέκια τους και κάλεσαν ενισχύσεις.

Μετά από τρεις ώρες ο νεαρός βγήκε από την οικία με τα χέρια ψηλά και οι Αρχές τον συνέλαβαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE