ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αναβλήθηκε η νεκροτομή – Δεν το επέτρεπε η κατάσταση…

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Αναβλήθηκε η νεκροτομή – Δεν το επέτρεπε η κατάσταση…

Αναβλήθηκε η νεκροτομή του άτυχου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων στο κέντρο της Λεμεσού, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας (26/09) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Όπως πληροφορούμαστε, η σήψη στην σορό του άτυχου άνδρα ήταν προχωρημένη και σε τέτοια κατάσταση ώστε κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση των υγειονομικών αρχών.

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ είχαμε μεταφέρει τα όσα μας ανέφερε έγκυρη πηγή. Σύμφωνα με αυτά, η Αστυνομία κατέχει τα στοιχεία της ταυτότητας του άτυχου άντρα, ο οποίος είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Πλατείας Ηρώων.

«Πρόκειται για άτομο το οποίο γνώριζαν οι Αρχές/οργανώσεις στη Λεμεσό, όπου ο άτυχος άντρας πήγαινε και έπαιρνε τρόφιμα» είχε δηλώσει αρμόδια αρχή στο ThemaOnline ενώ φαίνεται πως σιτιζόταν το τελευταίο διάστημα και από τη Μητρόπολη Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.