Κινήμα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: Η ΚΔ το θεμέλιο του αγώνα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση

Κινήμα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: Η ΚΔ το θεμέλιο του αγώνα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο ο κυπριακός λαός θα οικοδομήσει τον αγώνα του για μια δίκαιη, βιώσιμη λύση και επανένωση, δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και της Εκτελεστικής Γραμματείας, του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Σταύρος Αλαμπρίτης.


Σε δηλώσεις, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, στην Λευκωσία ο κ. Αλαμπρίτης ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία που γιορτάζει 59 χρόνια ζωής.

Ο κ. Αλαμπρίτης είπε ακόμη ότι «η σκέψη μας δεν φεύγει και από τον πολίτη αυτού του κράτους και θέλουμε να βελτιωθεί το επίπεδο ευημερίας» του κυπριακού λαού.

«Ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού να έχουν μια καλύτερη τύχη», κατέληξε.

Από KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αγία Νάπα: Βρήκαν 53χρονο βαριά τραυματισμένο στη μέση του δρόμου – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Αγία Νάπα: Βρήκαν 53χρονο βαριά τραυματισμένο στη μέση του δρόμου – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άνδρας ηλικίας 53 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE