Σοκαριστικό τροχαίο για μποξέρ: «Εκτοξεύτηκε» από τη Ferrari του ενώ αυτό έκανε αρκετές τούμπες

Σοκαριστικό τροχαίο για μποξέρ: «Εκτοξεύτηκε» από τη Ferrari του ενώ αυτό έκανε αρκετές τούμπες

Σοκαριστικό τροχαίο με θύμα έναν επαγγελματία μποξέρ σημειώθηκε στο Ντάλας.

Ο πρωταθλητής Έρολ Σπένς Τζούνιορ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της Ferrari του όταν αυτή χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα σε πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να αρχίσει τις τούμπες.

Ο 29χρονος μποξέρ κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, κυριολεκτικά «εκτοξεύτηκε» από το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που ανήρτησε τα επίμαχα βίντεο στο Twitter παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο Σπενς Τζούνιορ τραυματίστηκε ελαφρά και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Εκπρόσωπος της Premier Boxing Champions ανακοίνωσε ότι ο 29χρονος αθλητής, ο οποίος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο χωρίς να υποστεί κάποιο κάταγμα».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο και ενώ ο μποξέρ βρισκόταν στο έδαφος, άλλοι οδηγοί που πέρασαν από το σημείο δεν σταμάτησαν για να βοηθήσουν αλλά αρκέστηκαν μόνο στο να κόψουν ταχύτητα για να δουν το τρομακτικό θέαμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE