ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με αντίπαλο τη Λευκορωσία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 15:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Το χθεσινό φιλικό με τη Δόξα (2-0 για την Εθνική μας) έδωσε την ευκαιρία στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας, λίγες μόλις ημέρες πριν από το σημαντικό ραντεβού με τη Λευκορωσία.

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό και είδαμε αρκετά πράγματα που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, μας περιμένει αγώνας σταθμός για την πορεία μας στην προκριματική φάση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα της νίκης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρονίκου.

Η σημερινή (10:30) όπως και η προπόνηση του Σαββάτου (10:00) θα γίνει στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς και την Κυριακή η ομάδα μας θα προπονηθεί (15:30) στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της 15ης Οκτωβρίου.

Η αποστολή της Λευκορωσίας φτάνει στην Κύπρο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι σήμερα η προσεχής αντίπαλος μας θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία.

Σήμερα επίσης, θα διεξαχθεί το ντέρμπι του ομίλου μεταξύ της Ολλανδίας με την Πορτογαλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Είκοσι νέοι Δήμοι, πέντε Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ), τριάντα Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων συνθέτουν τη νέα εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, που θα πάρει σάρκα και οστά μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, που σηματοδοτούν μια νέα αρχή όσον αφορά στους δήμους και στις κοινότητες της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top