ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είχαν στην απ’ έξω τον Κωστή οι «ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ» των μικρών εθνικών!

Είχαν στην απ’ έξω τον Κωστή οι «ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ» των μικρών εθνικών!

Πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στον Ιωάννη Κωστή, παρουσιάζει η σελίδα sport24.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), όπου μιλά ο διευθυντής των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Τσούκκας. 

Απομονώσαμε ένα σημείο, από τη συνέντευξη Τσούκκα, για το πως αντιμετώπιζαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές των μικρών εθνικών ομάδων, τον βραχύσωμο χαφ.

«Είχα προβλήματα με τον εκάστοτε ομοσπονδιακό, διότι πάντα τους έλεγα ότι είναι παίκτης που δεν γίνεται να μην καλείται στις εθνικές ομάδες. Μου απαντούσαν ότι είναι κοντός, ότι είναι αδύνατος και δεν τον καλούσαν. Πάντα όμως πήγαινα μαζί του και βλέπαμε όλα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Πάντα. Πήγαινα και τον έπαιρνα από το σχολείο για να πάμε να δούμε αγώνες εθνικής…

Ο Γιαννάκης Οκκάς τον πήρε στην εθνική όταν η U17 προκρίθηκε στην Elite Round. Ήταν ο πρώτος που τον κάλεσε. Όταν τον είδε εντυπωσιάστηκε και μου είπε: «Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης…». Και τον Κωστή αλλά και άλλα παιδιά τα είχα πολύ προσγειωμένα. Ήταν παιδιά μεροκαματιάρηδων γονιών, όχι πλούσιων. Φτωχή, αλλά και υπερήφανη η οικογένεια του Κωστή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top