Εν αναμονή μέχρι τις 14 Απριλίου – Παράταση στο χρόνο υποβολής της έκθεσης Καλλή

Εν αναμονή μέχρι τις 14 Απριλίου – Παράταση στο χρόνο υποβολής της έκθεσης Καλλή

Μετά το Πάσχα η έκθεση του ανεξάρτητου ποινικό ανακριτή Παναγιώτη Καλλή σε σχέση με την ποινική έρευνα για τους ισχυρισμούς περί δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Παράταση χρόνου έως τις 14 Απριλίου δόθηκε στον ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή Παναγιώτη Καλλή για υποβολή της έκθεσής του.

Σε σχέση με την ποινική έρευνα η οποία διεξάγεται από τον ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή κ. Π. Καλλή, ως προς τους ισχυρισμούς περί δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κ. Ρ. Ερωτοκρίτου από δικηγορικό γραφείο, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας ενέκρινε σήμερα την παράταση του χρόνου εντός του οποίου ο ανακριτής να υποβάλει την έκθεση του.

Αφού λήφθηκε υπόψη το ογκώδες μαρτυρικό υλικό που έχει συλλέξει μέχρι σήμερα ο ανακριτής, κάποιες καταθέσεις που έχει ακόμα να συλλέξει, το γεγονός ότι έχουν μεσολαβήσει αργίες και θα μεσολαβήσουν οι αργίες του Πάσχα και τον ικανό χρόνο ο οποίος θα απαιτηθεί για την ετοιμασία της έκθεσης του ανακριτή, ο χρόνος για την υποβολή της έκθεσης παρατάθηκε μέχρι την Τρίτη 14/4/2015.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE