ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: 13χρονή σοβαρά τραυματίας – Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: 13χρονή σοβαρά τραυματίας  – Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Ένα κοριτσάκι 13 ετών έχει τραυματιστεί από την μετωπική σύγκρουση οχημάτων, γύρω στις 19:00, στο κέντρο της πόλης στην οδό Γρίβα Διγενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η 13χρονη έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρεται εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 13χρονη επέβαινε σε όχημα μαζί με τους γονείς της και τον εξίσου ανήλικο αδερφό της.

Υπενθυμίζουμε πως από την σύγκρουση τραυματίστηκε ακόμα ένα πρόσωπο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE