Πολύ γνωστός και κούκλος Έλληνας ηθοποιός άνοιξε σουβλατζίδικο – «Δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου» – VIDEO

Πολύ γνωστός και κούκλος Έλληνας ηθοποιός άνοιξε σουβλατζίδικο – «Δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου» – VIDEO

Δεν άφησε την πρώτη του δουλειά, αλλά αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και σε άλλο κλάδο. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για το καινούργιο επαγγελματικό του βήμα στον χώρο της εστίασης. Πρόκειται για τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος πέραν από ηθοποιός, είχε βρεθεί και σε πάνελ εκπομπής. Ο ίδιος δήλωσε στο ‘Ευτυχείτε’: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου, αλλά έχω και μία οικογένεια, οπότε φροντίζω να κάνω πράγματα που να μου αρέσουν τουλάχιστον, αλλά να έχω και μια πηγή εσόδων. Δεν θα πω ότι γνωρίζω τη δουλειά, ήθελα όμως να μάθω μια καινούργια δουλειά. Δεν δουλεύω για το μεροκάματό μου εδώ, αλλά προσπαθώ να βοηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο με άλλους τρόπους».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας ότι πέρασε από δοκιμαστικό, όμως δεν πήρε τελικά τον ρόλο.

Τέλος, πριν την έναρξη του «Happy Day» για φέτος, τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο πάνελ.

«Προφανώς και καλώς ήθελαν κάτι άλλο από αυτό που αντιπροσώπευα εγώ, καλώς για την εκπομπή και για μένα, έχω περισσότερο χρόνο τώρα για κάποια πράγματα που προέκυψαν».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE