ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πριν από λίγο: Απόπειρα ληστείας σε υπεραγορά στην Λάρνακα! Τον κυνήγησαν και περικύκλωσαν πολίτες!

Πριν από  λίγο: Απόπειρα ληστείας σε υπεραγορά στην Λάρνακα! Τον κυνήγησαν και περικύκλωσαν πολίτες!

Ποσό ύψους 2,831 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από υπάλληλο της υπεραγοράς «Στέλιος» στα Λιβάδια, άγνωστος άνδρας, πιθανόν Ρωσσοπόντιος, ηλικίας 30 - 40 χρόνων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες της Αστυνομίας, γύρω στις 8 απόψε ο φερόμενος ως δράστης μετέβη σε υποστατικό που βρίσκεται σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς, όπου πωλούνται φιάλες υγραερίου και κτυπώντας τον υπάλληλο στο κεφάλι με λιβέρι, κατάφερε να του αρπάξει  τις εισπράξεις της ημέρας που ανέρχονται στις 2,831 ευρώ.

Στη συνέχεια ο άνδρας διέφυγε τρέχοντας, με σκοπό να μεταβεί σε αυτοκίνητο στο οποίο η Αστυνομία εικάζει ότι βρισκόταν άλλο πρόσωπο, συνεργός του, έγινε αντιληπτός από πολίτη που καθόταν σε παρακείμενο καφέ. Ο πολίτης όρμησε στο φερόμενο ως δράστη και τον κτύπησε με αποτέλεσμα να του πέσουν 1700 ευρώ, τα οποία αργότερα παρέδωσε στην υπεραγορά.

Ο άγνωστος άνδρας κατέφερε να διαφύγει από τον πολίτη και έτρεξε για να απομακρυνθεί, ωστόσο άλλοι πολίτες κατάφεραν να τον ανακόψουν, να τον περιορίσουν και να τον παραδώσουν στη συνέχεια στην Αστυνομία.

Οι πολίτες εντόπισαν το ποσό των 950 ευρώ, ενώ εικάζεται ότι τα υπόλοιπα χρήματα ενδεχομένως να βρίσκονται στα χωράφια κατά τη διάρκεια της διαφυγής του.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και της πάλης του άνδρα με τους πολίτες, τραυματίστηκαν δύο εξ αυτών και ο άγνωστος άνδρας, με αποτέλεσμα να διακομισθούν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο φερόμενος ως δράστης μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας όπου και ανακρίνεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top