Τα νέα της προπόνησης του ΑΠΟΕΛ - Κανονικά Πάρντο και Χιώτης

Τα νέα της προπόνησης του ΑΠΟΕΛ - Κανονικά Πάρντο και Χιώτης

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόρστεν Φινκ επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά το σκηνικό σχετικά με τους τραυματίες, παραμένει θολό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Τζιμπούρ, Εφραίμ, Λάνιγκ και Ντε Βινσέντι, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Πάρντο και Χιώτης προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από το δίτερμα.

Οι διεθνείς Αντωνιάδης, Κίσσας, Αρτυματάς και Σωτηρίου δεν προπονήθηκαν μετά από άδεια για ξεκούραση ενώ την ερχόμενη Τετάρτη επιστρέφουν οι Ναφίου και Ιωάννου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE