ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διψήφιος αριθμός προσώπων κατέθεσε στο ΤΑΕ για τον εμπρησμό… 300.000 ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διψήφιος αριθμός προσώπων κατέθεσε στο ΤΑΕ για τον εμπρησμό… 300.000 ευρώ

Διψήφιος αριθμός προσώπων κλήθηκε από το ΤΑΕ Λάρνακας να καταθέσει για τον εμπρησμό επτά λεωφορείων της εταιρείας Kapnos Airport Shuttle τις πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας (25/11).

Τα εν λόγω πρόσωπα –γύρω στα 10- κατέθεσαν στη βάση κατάθεσης του ιδιοκτήτη της εταιρείας μεταφορών, αλλά και πληροφοριών που είχε υπόψιν του το ΤΑΕ Λάρνακας. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι που να αιτιολογεί σύλληψη.

Την ίδια στιγμή οι εξεταστές της υπόθεσης αξιολογούν οπτικό υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Να σημειωθεί ότι ο εμπρησμός σημειώθηκε στον περιφραγμένο χώρο στάθμευσης της εταιρείας στην Αραδίππου.

Θεωρείται βέβαιο πάντως ότι τα κίνητρα των δραστών του εμπρησμού σχετίζονται με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της εν λόγω εταιρείας μεταφορών.

Θυμίζουμε πως οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν ανέρχονται στις περίπου 300 χιλιάδες ευρώ, αλλά όπως ανακοινώθηκε υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Τα επτά λεωφορεία που καταστράφηκαν από τον εμπρησμό ήταν καινούργια χαμηλοδάπεδα οχήματα, τα οποία η εταιρεία θα συμπεριλάμβανε στον στόλο της με την προοπτική να κέρδιζε κάποια από τις νέες συμβάσεις των δημόσιων μεταφορών.

Η Kapnos και μια ισπανική εταιρεία δημιούργησαν την κοινοπραξία με την επωνυμία MLKP – Malta Lines Kapnos Airport , υποβάλλοντας τον περασμένο Οκτώβριο προσφορά για τη νέα σύμβαση των δημόσιων μεταφορών και συγκεκριμένα για τα έξι συμβόλαια που έχουν προσφοροδοτηθεί και τα οποία αφορούν τις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, ελεύθερης Αμμοχώστου και των υπεραστικών δρομολογίων. Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων βρίσκεται στο τελικό στάδιο αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top