ΚΥΠΡΟΣ

Ο Νεκτάριος για όλα

Ο Νεκτάριος για όλα

Δηλώσεις στο Super Sport έκανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος και ασφαλώς αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που δίνουν οι γαλαζοκίτρινοι στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

 Ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του στο Facebook αλλα και στην τιμωρία του κ Πετρίδη από τον Αθλητικό Δικαστή

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι γιατί κακά τα ψέματα παρά το ότι υπάρχουν εφτά παιχνίδια, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με οτιδήποτε άλλο πέραν από τη νίκη. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που απέδειξε την ποιότητα της. Δεν χρειάζεται να σκιαγραφήσουμε την ΑΕΚ, ξέρουμε το επίπεδο της και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

«Είναι δύσκολο να θυμηθούμε πότε είχε ο προπονητής τόσες πολλές επιλογές γιατί έχουμε πολλές επιστροφές. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να συμβαίνει σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος όπου όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Αναμένουμε ότι αυτό το δεδομένο θα φέρει και μια πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα που θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας δώσουν το πρωτάθλημα»

Για την τιμωρία του Πρόδρομου Πετρίδη «Ο πρόεδρος ήθελε να σημειώσει κάποια πράγματα γιατί φέτος υποστήκαμε πολλά λάθη τα οποία επηρέασαν αποτελέσματα και δεν είναι θέμα τιμωρίας, ο αθλητικός δικαστής κάνει την δουλειά του και θα δεχθούμε την απόφαση».

Για την δική του ανάρτηση στο facebook  «Απευθύνομαι σε όλους όσους κρίνουν ότι είναι πρωτόγνωρο η όποια τοποθέτηση από πλευράς ΑΠΟΕΛ και δήλωσαν την ενόχληση τους. Παρεξηγήθηκε η στάση του ΑΠΟΕΛ και πρέπει όλοι να κρίνουμε τις αντιδράσεις σε βάθος χρόνου και με βάση την ουσία».

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top